i.arch
01 / 01

JUNE NAGELL INTERIØRARKITEKT

En gallerirunde har alltid gitt meg inspirasjon og “drive” til å skape, enten jeg har malt abstrakte store bilder og mistet all tid, eller fått søster´n til å posere foran kamera for å fange en følelse.

Nå har jeg fått min egen lille familie og er opptatt av å skape interessante, stilfulle rom som det er godt å leve i og som samtidig gir en lun og koselig stemning – følelsen av “hjem”.

iARKITEKTUR eies og drives av meg, June Nagell. Jeg har en Bachelor i Interiørarkitektur og med interesse for hus, retailkonsepter og interiør fokuserer jeg på å skape interessante hjem og konsepter.

Tidligere er jeg utdannet og har lang lang erfaring innen markedsføring, reklame og design, og har også i mange år jobbet som visuell rådgiver for en rekke kjente identitetsprofiler og retailkonsepter.

Design blir flott når det oversetter kraften i følelser gjennom fysiske elementer. Et rom som ”føles” bra vil gjøre akkurat det.

Tør å ta litt risiko! Det er mye mer spennende enn kjedelige rom. Alt må ikke matche. Spennende og stilfulle rom med sjel oppstår når man tør å mikse stiler og tidsepoker.

Ettersom vi tilpasser oss den nye normalen, kan jeg tilby arbeidsprosess via nett. Jeg tegner i ArchiCad, så kan vise 3D løsninger underveis i prosessen før viktige valg blir gjort. Å se prosjektet i 3D forklarer tankene rundt designet samt sikrer at prosjektet blir tolket riktig underveis.