i.arch
01 / 01

BLOGG

Tryll frem et mer spennende hjem

Du har sikkert sett interiører med arkitektur du aldri har sett før, eller vakre detaljer fra avantgarde-design, og tenkt – Om det bare så slik ut hjemme hos meg! Selv om du kanskje ikke har den unike boligen full av gammeldags sjarm som drømmehjemmene du har sett, kan du fortsatt designe hjemmet ditt til å føles mye mer lekent og spennende enn det gjør i dag.

Her er en håndfull tips om hvordan du legger til litt farge, moro og avantgarde i hjemmet ditt. Ved å blande myke varme farger med nøytrale i stuen, kan du få et koselig og innbydende hovedrom. Du kan også enkelt sprite opp interiøret med fargerike vaser og blomsterpotter, velge fargeglade, ulike tekstiler som sammen skaper spennende kontraster og en kunstnerisk mix av farger.

1

Prøv å bruke et iøynefallende bakgrunnsbilde eller veggmaleri på bare én vegg. Bland inn en unik lysekrone, og før du vet ordet av det, blir et enkelt rom minneverdig.

 

2

Bland inn noen større kunststykker og en fargerik lesestol eller to med et særegent arvestykke for å lage små hint av moro og farge. Motstridende møbler og former gir et unikt og spennende utseende.

 

3

For å få et gjennomført interiør kreves et konsept. Dette er det virkelige utgangspunktet for ethvert design. Du kan benytte farge som tema, andre vil kanskje bruke mønster eller valør. Men dersom dersom du drar temaet for langt kan det bli litt overveldende (les: over-stylet) . Så, mitt tips er: behold balansen i rommet.