i.arch
01 / 01

JUNE NAGELL INTERIØRARKITEKT

Trenger du en erfaren, innovativ interiørarkitekt med sans for kvalitet og øye for optimale løsninger? iARKITEKTUR finner alltid en mulighet!

Det behøver ikke koste en herregård å se flott ut! Gi meg stikkordene – jeg løser oppgaven. Detaljrådgivning, romplanlegging, innredning fra inngansparti til loft, i bolig som næring. Skreddersøm og trygg økonomistyring er en selvfølge.

Nybygg? Delvis eller total renovering? De optimale omgivelsene du tenker deg, kan jeg visualisere. Slik at de kan realiseres!

Med mange ulike oppdrag i bagasjen, som interiørarkitekt og interiørdesigner med god forbindelse til leverandører til oppgaven, gjør jeg spennende, gjerne utfordrende ønsker til virkelighet.

En hovedstil, eller stilblanding fra tidsepoker? Målet er optimal funksjonalitet, gjerne med et elegant preg, praktisk, smart og overraskende.

Lang erfaring, både som visuell rådgiver og leder for større retailprosjekter, betyr for deg en trygg prosess og fornuftig økonomi mot endelig designløsning. Vårt produkt er tilfredse kunder. Små som store.

Ta kontakt for en hyggelig interiørprat og pristilbud.